Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.2.1
    • Fix Version/s: 4.3.0
    • Component/s: UI
    • Labels:
    • Sprint:
      UP5 Sprint 2
    • Rank:
      1|i003om:r

      Description

      When I deploy a pipeline, then return to data prep and select the dataset that I used when creating the pipeline, it only displays "No data."

      To replicate this issue:
      1. Download "Access Log Sample" from Cask Market.
      2. Import access.txt into the data prep
      3. Apply the directives listed below
      4. Create a pipeline
      5. Connect Wrangler stage to TPFSAvro sink
      6. Deploy the pipeline
      7. Return to dataprep and try to open access.txt

      parse-as-log body combined
      drop body
      keep ip_connection_client_host,time_stamp_request_receive_time,http_uri_request_referer,bytes_response_body_bytes
      generate-uuid uuid
      split-to-columns time_stamp_request_receive_time [\s]
      drop time_stamp_request_receive_time
      drop time_stamp_request_receive_time_2
      rename time_stamp_request_receive_time_1 time_stamp
      filter-rows-on condition-false bytes_response_body_bytes > 400
      parse-as-date time_stamp UTC
      drop time_stamp
      rename time_stamp_1 time_stamp
      format-date time_stamp MM-dd-yyyy G 'at' HH:mm:ss z
      write-as-json-map body
      keep body

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              edwin Edwin Elia
              Reporter:
              joe.farned Joe Farned
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: